Arrangementen

Lunchtijd aan boord van mvb Ooster-Schelde. Graag laten wij u kennis maken met onze schipperslunch. Deze bestaat gevarieerd uit:
Stoere boterhammen met regionaal beleg en zeemansboter, en uiteraard een flinke beker verse soep uit eigen kombuis. Ook kunnen we voor uw evenement handzame belegde kleine broodjes uitdelen om het uw relaties zo makkelijk mogenlijk te maken.
 
Liever borrelen? Scheepshapjes, een bitterbal of een aangeklede ‘Five O’clock’ borrel. Hierbij staan op tafel diverse broodsoorten met smeersels en wij vullen dit aan met happen naar keuze. Net geen volledige maaltijd, en meer dan happen. Natuurlijk vergeten wij ook niet de nootjes, zoutjes en olijven op tafel te zetten
 
Walking diners met passende wijnen en waters of een foodstation met koude en warme gerechten? Maak in overleg uw eigen keuze.
Ervaar ook eens het culinaire moment van een Captains Diner. Een passend voorstel voor 3, 4 of 5 gangen is mogelijk.
 
In de zomer laten wij u graag kennis maken op het promenadedek met onze Big Green Egg met regionaal vlees en eigen salades, lekker afsluitend met huisgemaakte toetjes of onze heerlijke gebakjes.
 
In de kombuis koken wij graag regionaal en met de seizoenen. Vers, lekker, simpel en puur.

Neem een kijkje aan boord van onze mvb Ooster-Schelde en vraag naar de mogelijkheden.

 
Gastvrije groet, 
 
Arno en Henk