Zakelijk

 
Op zoek naar de perfecte locatie voor uw personeelsfeest, jubileum, presentatie of receptie?
Neem een kijkje aan boord van onze mvb Ooster-Schelde en bekijk de mogelijkheden.

Aan boord van ons schip hebben we ruimte voor 10 tot 200 gasten. Van knusse partijen met diner, tot feesten voor het hele bedrijf. Uw evenement vullen wij in zoals u dat wilt.
 

Ons schip beschikt over verschillende ruimtes en flexibele mogelijkheden om een knusse sfeer te creeëren. De ruimtes richten we in zoals u dit wenst.
Een vergadering voor tien personen aan onze kapiteinstafel? Helemaal goed. Wij verzorgen de koffie en de lunch. Voor presentaties hebben we gratis wifi, video- en audioapparatuur beschikbaar.
Een afscheidsborrel van een populaire collega? Ook voor 200 man hebben wij genoeg ruimte.
De bemanning zal u voorzien van lekkere drankjes en hapjes naar keuze.
We doen er alles aan om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Onze gastheer of gastvrouw helpt u bij de ontvangst en registratie van uw gasten. Bloemen, presentjes, een spreker? Vraag naar onze suggesties. Bijvoorbeeld een fles olie om de relatie soepel te houden?
 
Onze mvb Ooster-Schelde is goed bereikbaar. Ze ligt vlakbij de afrit van de snelweg en op loopafstand van het mooie stadscentrum. Tevens ligt naast de Ooster-Schelde een parkeerterrein met 80 plaatsen. Op verzoek regelen wij de parkeerkaarten.
Wij hijsen graag uw bedrijfsvlag in top voor een geslaagd evenement. 
 
Gastvrije groet, 
 
Arno en Henk